Вести

Kolektivni ugovor jul 2019.

Kolektivni ugovor jul 2019.

Kolektivni ugovor kompromis sa rukovodstvom, a pre svega sa nadležnim Ministarstvima.

Najviše problema je bilo sa Ministarstvom Finansija koje je bilo rigorozno i mnoge beneficije koje smo tražili su odbili i više puta su vraćali kolektivni ugovor dok njihove zahteve nismo uspeli da uvažimo i u skladu sa tim uskladimo u članove Kolektivnog ugovora.
Drugim rečima Kolektivni ugovor je malo bolji od prethodnog, ali ne u onoj meri u kojoj smo želeli kako bi teške materijalne uslove u kojima se zaposleni u JP ETV-u nalaze popravimo
.

 

ku_12_07_2019 (pdf)

Pozdrav, sekretarijat SSETV


Okrugli sto

Okrugli sto

Poštovani,

dostavljamo dopis u vezi organizacije ,,Okruglog stola” i razmatranja spornih pitanja stečajnog postupka, koji se organizuje u Savezu samostalnih sindikata Beograda. Prijave za učešće i raspravu na sednici možete dostaviti zaposlenoj u SSS Beograda Vesni Bodražić na telefon 006 6 456 032 ili na mejl u dopisu kako sledi.

Poštovani,

Molim da Vaše učešće na Okruglom stolu prijavite (nije ograničen broj) do ponedeljka, 06.maja 2019.godine do 12,00 sati, Vesni Bodrozić na telefon 066 6456 032 ili putem mejla na Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Dopis za stečaj (docx)

Okrugli sto (docx)

Pozdrav, sekretarijat SSETV


38. radničke sportske igre

38. radničke sportske igre


Sve informacije vezane za predstojeće, 38. radničke sportske igre, kao i prijavu za učestvovanje, možete pročitati i preuzeti ovde.

Kontakt osoba za radničko sportske igre Lazar Tošić, zaposleni sa višegodišnjim učestvovanjem na radničko sportskim igrama,

tel: 069 8777 106 ili
lokal 2106

 

Troškovi prevoza za dolazak i odlazak sa rada

Pravdanje troškova prevoza


Poštovani,

Obaveštavamo vas da je 01.03.2019. godine, izvršena isplata za naknadu troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada, za mesec mart 2019. godine, prema dostavljenim spiskovima zaposlenih po organizacionim jedinicama.

 

Imajući u vidu, objavljeno mišljenje Ministarstva finansija

neophodno je da svi zaposleni koji su primili sredstva za naknadu troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada za mesec mart, do kraja meseca (marta), Odeljenju finansijske operative, dostave računovodstvenu ispravu/dokaz da su uplaćena sredstva iskorišćenja za pokriće troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada.

Dokaz može biti račun za kupljenu mesečnu pretplatnu kartu, dnevne karte ili karte za jednu vožnju u javnom prevozu, račun za gorivo u slučaju korišćenja sopstvenog vozila..

Uz dokaze/račune/karte zaposleni treba da dostave pisano izjašnjenje u kome će biti navedeno da se dokazi odnose na pokriće troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada u martu mesecu.


Napominjem da će u toku marta meseca biti donet interni akt preduzeća, kojim će se detaljno urediti ostvarivanje prava zaposlenih na naknadu troškova prevoza za dolazak i dolazak sa rada u svemu u skladu za Mišljenjem ministarstva finansija.

Za sva dodatna pojašnjenja zaposleni u Odeljenju finansijske operative stoje vam na raspolaganju.

 

 

Иступница ССЕТВ

Ако сте члан нашег синдиката, а одлучили сте да иступите, иступницу можете преузети
овде
.

Каса узајамне помоћи

За све информације у вези рада Касе узајамне помоћи (КУП), начина приступања каси, узимању позајмица, можете се обратити колеги Драгославу Михаиловићу на телефон 064/8612-892.

Правилник Касе узајамне помоћи и приступницу можете преузети на овој страници.

КУП ССЕТВ

Контакт Инфо

Самостални синдикат
"Емисиона техника и везе Србије"

  • Adresa: 11000 Београд
    Кнеза Вишеслава 88
  • Tel: 064 861 28 16
  • Email: sekretarijat@ssetv.rs
  • Website: http://www.ssetv.rs