Вести

Jačanje socijalnog dijaloga - Okrugli sto - poziv

Jačanje socijalnog dijaloga - Okrugli sto

Pozivam zainteresovane članove sindikata da se jave do petka 18.10. 2019. u 10.00 povodom prisustvovanja okruglom stolu u Savezu samostalnih sindikata Beograda sa ministrom rada Zoranom Đorđevićem na temu – Jačanje socijalnog dijaloga-

 

Jačanje socijalnog dijaloga (pdf)

Pozdrav, sekretarijat SSETV


Kolektivni ugovor jul 2019.

Kolektivni ugovor jul 2019.

Kolektivni ugovor kompromis sa rukovodstvom, a pre svega sa nadležnim Ministarstvima.

Najviše problema je bilo sa Ministarstvom Finansija koje je bilo rigorozno i mnoge beneficije koje smo tražili su odbili i više puta su vraćali kolektivni ugovor dok njihove zahteve nismo uspeli da uvažimo i u skladu sa tim uskladimo u članove Kolektivnog ugovora.
Drugim rečima Kolektivni ugovor je malo bolji od prethodnog, ali ne u onoj meri u kojoj smo želeli kako bi teške materijalne uslove u kojima se zaposleni u JP ETV-u nalaze popravimo
.

 

ku_12_07_2019 (pdf)

Pozdrav, sekretarijat SSETV


Okrugli sto

Okrugli sto

Poštovani,

dostavljamo dopis u vezi organizacije ,,Okruglog stola” i razmatranja spornih pitanja stečajnog postupka, koji se organizuje u Savezu samostalnih sindikata Beograda. Prijave za učešće i raspravu na sednici možete dostaviti zaposlenoj u SSS Beograda Vesni Bodražić na telefon 006 6 456 032 ili na mejl u dopisu kako sledi.

Poštovani,

Molim da Vaše učešće na Okruglom stolu prijavite (nije ograničen broj) do ponedeljka, 06.maja 2019.godine do 12,00 sati, Vesni Bodrozić na telefon 066 6456 032 ili putem mejla na Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .

Dopis za stečaj (docx)

Okrugli sto (docx)

Pozdrav, sekretarijat SSETV


38. radničke sportske igre

38. radničke sportske igre


Sve informacije vezane za predstojeće, 38. radničke sportske igre, kao i prijavu za učestvovanje, možete pročitati i preuzeti ovde.

Kontakt osoba za radničko sportske igre Lazar Tošić, zaposleni sa višegodišnjim učestvovanjem na radničko sportskim igrama,

tel: 069 8777 106 ili
lokal 2106

 

Иступница ССЕТВ

Ако сте члан нашег синдиката, а одлучили сте да иступите, иступницу можете преузети
овде
.

Каса узајамне помоћи

За све информације у вези рада Касе узајамне помоћи (КУП), начина приступања каси, узимању позајмица, можете се обратити колеги Драгославу Михаиловићу на телефон 064/8612-892.

Правилник Касе узајамне помоћи и приступницу можете преузети на овој страници.

КУП ССЕТВ

Контакт Инфо

Самостални синдикат
"Емисиона техника и везе Србије"

  • Adresa: 11000 Београд
    Кнеза Вишеслава 88
  • Tel: 064 861 28 16
  • Email: sekretarijat@ssetv.rs
  • Website: http://www.ssetv.rs