Troškovi prevoza za dolazak i odlazak sa rada

Pravdanje troškova prevoza


Poštovani,

Obaveštavamo vas da je 01.03.2019. godine, izvršena isplata za naknadu troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada, za mesec mart 2019. godine, prema dostavljenim spiskovima zaposlenih po organizacionim jedinicama.

 

Imajući u vidu, objavljeno mišljenje Ministarstva finansija

neophodno je da svi zaposleni koji su primili sredstva za naknadu troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada za mesec mart, do kraja meseca (marta), Odeljenju finansijske operative, dostave računovodstvenu ispravu/dokaz da su uplaćena sredstva iskorišćenja za pokriće troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada.

Dokaz može biti račun za kupljenu mesečnu pretplatnu kartu, dnevne karte ili karte za jednu vožnju u javnom prevozu, račun za gorivo u slučaju korišćenja sopstvenog vozila..

Uz dokaze/račune/karte zaposleni treba da dostave pisano izjašnjenje u kome će biti navedeno da se dokazi odnose na pokriće troškova prevoza za dolazak i odlazak sa rada u martu mesecu.


Napominjem da će u toku marta meseca biti donet interni akt preduzeća, kojim će se detaljno urediti ostvarivanje prava zaposlenih na naknadu troškova prevoza za dolazak i dolazak sa rada u svemu u skladu za Mišljenjem ministarstva finansija.

Za sva dodatna pojašnjenja zaposleni u Odeljenju finansijske operative stoje vam na raspolaganju.

 

 

Иступница ССЕТВ

Ако сте члан нашег синдиката, а одлучили сте да иступите, иступницу можете преузети
овде
.

Каса узајамне помоћи

За све информације у вези рада Касе узајамне помоћи (КУП), начина приступања каси, узимању позајмица, можете се обратити колеги Драгославу Михаиловићу на телефон 064/8612-892.

Правилник Касе узајамне помоћи и приступницу можете преузети на овој страници.

КУП ССЕТВ

Контакт Инфо

Самостални синдикат
"Емисиона техника и везе Србије"

  • Adresa: 11000 Београд
    Кнеза Вишеслава 88
  • Tel: 064 861 28 16
  • Email: sekretarijat@ssetv.rs
  • Website: http://www.ssetv.rs